De grootste voordelen van Instagram Shops

Dé grootste voordelen van Instagram Shops!

Zoals jij in mijn vorige artikel hebt kunnen lezen is Instagram Shops een ontzettend handige aanvulling voor ondernemingen die hun artikelen online willen promoten en verkopen. Heb jij die blogpost nog niet gelezen? Check it out vooraleer je verder leest. In dit artikel wil ik namelijk dieper ingaan op Instagram Shops. Ik geef je hieronder de voornaamste redenen waarom ook jouw bedrijf zou moeten kiezen voor Instagram Shops. De nieuwe feature biedt namelijk meer voordelen dan jij in eerste instantie zou denken!

De voordelen van Instagram Shops

Instagram Shops biedt zeer veel opportuniteiten voor ondernemers zoals jij. Bedrijven die Instagram Shops al implementeerden,rapporteren namelijk een enorme toename van zowel het verkeer als de inkomsten. Sommige merken spreken over een toename van maar liefst 1.42 procent in internetverkeer. Anderen geven aan een stijging van ruim 20 procent in omzet geboekt te hebben door Instagram Shops te gebruiken. Ook jouw onderneming kan dankzij de nieuwe functie dergelijke resultaten boeken. Bovendien is het bijna onmogelijk om Instagram Shops op een verkeerde manier te gebruiken. Je maakt het voor de klant namelijk makkelijker om door jouw producten te bladeren. Door een goede selectie en mooie foto’s te maken van de artikelen is kan jouw bedrijf meer omzet boeken! Yes baby! 

Een nieuwe manier van adverteren

Als jij jouw product op een aantrekkelijke manier presenteert, zorg jij ervoor dat mensen snel over zullen gaan tot aankoop. Dankzij shoppingberichten kunnen klanten zich gemakkelijker een beeld vormen van jouw aanbod. Ook zien ze sneller de relevante informatie over het product. Op die manier kan een potentiële klant op korte tijd evalueren of ze jouw product willen aankopen of niet. Omdat Instagram Shops de aankoopervaring van de klant zeer gemakkelijk maakt, is dit dé aanvulling op jouw online verkoop. Het is dus tijd om over te stappen naar deze nieuwe manier van adverteren en verkopen. Go for it! 

Dankzij al de voordelen is het echt geen verkeerd idee om ook Instagram Shops te gebruiken voor jouw bedrijf. Hoewel het op dit moment nog niet mogelijk is om zomaar een shop aan te maken is het wel van belang om het voorbereidend werk te doen. Denk dus al na over hoe jij jouw shop vorm zou geven en welke producten jij wil aanbieden. Zo kan jij er snel op in te springen wanneer de functie ook voor jouw onderneming beschikbaar wordt. Be ready! Meer te weten komen over Instagram Shops? Blijf dan zeker even hangen op deze blog voor nog veel meer leuke artikelen!

De voordelen van Instagram Shops
Ontdek hier alle voordelen van Instagram Shops – Boostways Coaching

Honger naar meer?
Dit zou je ook kunnen interesseren!

Word lid van
de Boostways
community.

Jouw bedrijf boosten met handige tips & tricks, stoere content & de nieuwste trends? We got you. Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf helemaal up-to-date. En neen, we gaan je niet wekelijks spammen, no worries.

Boostways community