Over boostways coaching & hannelore

bakken ervaring, veel goesting!

Hi there!

Leuk je te e-meeten! Mijn naam is Hannelore, oprichtser van Boostways Coaching. Supertof dat jij hier bent, want dat wil zeggen dat jij je bedrijf wil doen groeien! Maar vooraleer je gaat investeren, is het belangrijk te weten met wie je in zee gaat. Want jouw bedrijf verdient alleen maar het allerbeste! 

So let’s talk about me!

Hannelore Verheyen - CEO Boostways Coaching

bakken ervaring, veel goesting!

Hi there!

Leuk je te e-meeten! Mijn naam is Hannelore, oprichtser van Boostways Coaching. Supertof dat jij hier bent, want dat wil zeggen dat jij je bedrijf wil doen groeien! Maar vooraleer je gaat investeren, is het belangrijk te weten met wie je in zee gaat. Want jouw bedrijf verdient alleen maar het allerbeste! 

So let’s talk about me!

HOE HET ALLEMAAL BEGON

Ik behaalde mijn diploma’s (3 Masters: Communicatiewetenschappen, Management en Marketing Management aan de Vlerick Business School – voor de nieuwsgierigen) en startte met werken. Ik leerde alles over digitale marketing bij Proximus, mijn eerste werkgever. Ik werkte binnen het website team, het e-mail marketingteam en het e-commerce team. Na 4 jaar besliste ik om bij L’Oréal te gaan werken, eerst als Digital Campaign Manager tot ik doorgroeide tot Digital Director, een leidinggevende en strategiegevende functie. Ik leerde dus de ins en outs van on- en offline marketing bij grote topadverteerders die actief zijn in SEO, SEA, Influencer Marketing, Social Media, Video marketing… Hierdoor heb ik ontzettend veel getest én geleerd (wat ik nog altijd doe) en blijf ik on top of trends.

Tijdens de eerste jaren van mijn carrière hielp ik een aantal bevriende ondernemers met hun marketingactiviteiten. En ik herkende steeds dezelfde issues: een gebrek aan kennis, tijd en goesting. Wel willen online groeien, maar niet goed weten welke kanalen in te zetten. Vanalles proberen, maar niets dat echt werkt. En met mijn hulp, boekten we telkens mooie resultaten.

Dus besloot ik Boostways Coaching op te richten. 

Om ondernemers online te doen groeien. Om hun business te boosten. 

Om jou bij te staan met al jouw vragen over online en offline marketing.

Om een strategie te bouwen op maat van jouw bedrijf, en dus niet een ‘One Size Fits All’. Om mijn opgedane kennis met jou te delen.  

Met drie Masterdiploma’s in marketing en communicatie én meer dan 8 jaar ervaring bij topadverteerders, heb ik een expertise opgebouwd die uniek is in België. Een expertise die vaak enkel grote bedrijven zich kunnen veroorloven. Vandaag stel ik mijn expertise ter beschikking van ambitieuze ondernemers. En dat maakt mij uniek. Deze kennis is schaars én ik deel deze graag met jou.

Hannelore heeft gewerkt voor o.a.

Hannelore Verheyen, CEO van Boostways Coaching

LET’S GET PERSONAL!

Ik vertelde je al over mijn professionele achtergrond. Maar ik wil ook dat jij me als persoon leert kennen. Omdat een persoonlijke klik hebben essentieel is. 

Ik ben 30 jaar, wonende te Werchter, waar ik met mijn lieve echtgenoot Glenn een nieuwbouwwoning bouwde. We wonen in het groen and we love it! Aan onze grond grenst ons weiland, waar in de toekomst mijn paard Fynn zal komen te wonen.

Ik ben dus een paardenmeisje, en werk met mijn paard op een natuurlijke manier uit respect voor zijn lichaam en noden. Naast paardenmeisje, ben ik ook vooral een dierenmeisje en poezenmama van drie katten: Fee, Baloo & Tig. 

Wanneer ik niet aan het werken ben of met de dieren bezig ben, vind je mij in de fitness waar ik Personal Training doe, of op de yogamat. En, ik reis ook héél graag. Glenn en ik zijn verliefd op Zuidelijk Afrika én safari’s, en je vindt me dan ook achter mijn fototoestel terug. 

Ik ben een héél enthousiast en energiek persoon, hou van challenges en wordt ook wel omschreven als ambitieus en volhardend. Ik ben géén ochtendpersoon, maar ook geen langslaper. Ik krijg energie van uitdagingen aangaan, resultaten boeken en groei. 

Et voilà, that’s me. 

HANNELORE’S SPECALITEITEN

STRATEGIE

Het bepalen van je ideale klant, producten- en dienstenaanbod, prijszetting? consumer journey en marketing- en communicatiestrategie. 

(PERSONAL) BRANDING

Het bouwen van een sterk merk, het scherpstellen van jouw visie & missie en merkidentiteit.

WEBSITE

Het bepalen van een structuur voor je website, het opstellen van een online consumer journey, optimalisatie van bestaande websites en copywriting.

SOCIAL MEDIA

Opstellen van een social media content plan, een concrete strategie voor verschillende sociale kanalen, inclusief adverteren op social media.

E-MAIL MARKETING

Opstellen van een e-mail marketingstrategie, lead magnet plan, data collection & verrijking, automatisatieflows, segmenten en e-mail contentplanning.

U

SEARCH: SEO & SEA

Optimalisaties voor SEO, zowel technisch als op het vlak van content. Opstellen van een contentplan, link building plan. Strategie en implementatie van Paid Search Ads in Google Ads .

BOEK EEN GRATIS STRATEGIESESSIE

Tijdens de strategiesessie gaan we in op jouw bezorgdheden en wensen. We bekijken samen wat haalbaar is en je krijgt al een heel aantal eerste concrete tips. Bovendien kan je nagaan of er een match is. 

De strategiecall is vrijblijvend en je hebt nadien geen enkele verplichting om samen met mij in zee te gaan. Dus, waar wacht je nog op?