Boost My Business.

Hét coachingstraject om jouw business
naar het volgende niveau te tillen.

Hét coachingstraject om jouw business naar het volgende niveau te tillen.

Klaar om er samen
in te vliegen?

Boost My Business is hét groepstraject van Boostways. Ons paradepaardje. Groei gegarandeerd. We hielpen al meer dan 150 coachees en zagen hoe zij op korte tijd grote sprongen vooruit maakten. Ben jij ook klaar om aan jouw bedrijf te werken? Maar heb jij nood aan praktische tips, tools én persoonlijke begeleiding? Dan kijken wij er alvast heel erg naar uit jou te ontmoeten.

Klaar om er samen
in te vliegen?

Boost My Business is hét groepstraject van Boostways. Ons paradepaardje. Groei gegarandeerd. We hielpen al meer dan 150 coachees en zagen hoe zij op korte tijd grote sprongen vooruit maakten. Ben jij ook klaar om aan jouw bedrijf te werken? Maar heb jij nood aan praktische tips, tools én persoonlijke begeleiding? Dan kijken wij er alvast heel erg naar uit jou te ontmoeten.

Boost My Business Boostways

Krijg jij de kriebels
van moeilijke
marketing woorden?

Dan ben je hier op de juiste plek. Vandaag de dag is het duidelijker dan ooit. Een online aanwezigheid is essentieel. Een must voor elke ondernemer die het maken wil.

Maar, hoe doe je dat nu juist? Waar start je? Hoe bereik je die ideale klant? Hoe zet je sociale media efficiënt in, op een manier die past bij jou en je onderneming? Hoe maak je van volgers klanten? Hoe genereer je leads? Hoe kan e-mail marketing voor meer verkoop zorgen?

Zoveel vragen en (nog) weinig antwoorden.

Of ben je wel al online actief, maar ben je nooit echt nagegaan wat écht werkt? Twijfel je of je wel goed bezig bent? Stress jij soms ook over jouw social media aanpak? Heb je wel een lead magnet, maar weet je niet goed hoe je die kan inzetten om tot meer verkoop te leiden? Of wil jij je bedrijf opschalen?

Dan ben je hier op de juiste plek. Online aanwezig zijn vandaag de dag is een must voor elke ondernemer die het maken wil.

Maar hoe doe je dat nu? Waar start je? Hoe bereik je de ideale klant?…

Zoveel vragen en (nog) weinig antwoorden.

Of ben je al online actief, maar ben je nooit echt nagegaan wat écht werkt? Twijfel je of je wel goed bezig bent?

We got you! Wij weten exact
hoe jij je voelt.

Want wij bij Boostways hielpen al meer dan 150 ondernemers met dezelfde struggles en verlangens.

Kan jij je inbeelden...

Ja hoor. Dat kan. Met Boost My Business. Het groepstraject dat op een unieke manier videocontent, met groepscalls én werksessies combineert. Met individuele aandacht en begeleiding. Uniek op de Belgische markt. Want samen bouwen we aan een strategie die écht werkt.

Ja hoor. Dat kan allemaal met Boost My Business. Het groepstraject dat videocontent, groepscalls én werksessies combineert. Uniek op de Belgische markt. Want samen bouwen wij aan een strategie die écht werkt.

Wat vonden anderen van Boost My Business

Boost My Business Boostways

Boost My Business

Boost My Business Boostways

Een uniek groepstraject dat bestaat in twee verschillende formules, afhankelijk van jouw wensen en noden. Een programma dat écht voor verandering zal zorgen. Dat je zal helpen je bedrijf te doen groeien, of je nu net gestart bent of al tien jaar ondernemer bent.

Praktisch én hands-on, daar staan wij voor.

Prijs vanaf €389/maand excl. btw.
Dit programma kan in aanmerking komen voor de kmo-Portefeuille

Bij ons ben jij
geen nummer
maar een
individu

Wij vinden persoonlijke aanpak een must om jou echt vooruit te helpen. Individuele feedback, dat kan je dan ook van ons verwachten. Ontdek hoe:

Ja! Helemaal
overtuigd.

Super! Wat fijn dat wij samen aan jouw zaak gaan werken. We zijn benieuwd naar jouw ondernemersverhaal. De mogelijkheden tot groei. En we hebben goesting. Goesting om jou te helpen groeien. Je zal zien: jij en jouw business gaan zo snel grote stappen vooruit zetten.

See you soon!

Hannelore & Elize

7 BMB wat voor wie circle logo

Boost My Business,
wat is het juist?

Boost My Business is een uniek groepstraject dat jou als ondernemer ondersteunt om jouw business naar het volgende niveau te tillen.

Ben jij nog maar net bezig en voel jij je overweldigd door alles wat op je afkomt? Je weet niet waar eerst te beginnen? Wie is je doelgroep en waar wil je naartoe? Samen kijken wij aan de start van jouw traject waar jij het beste aan kan werken. Je krijgt theorie voorgeschoteld, maar daarnaast willen we dat je vooral hands-on aan de slag gaat.

Ben jij al even bezig en klaar om te groeien? Je wil niet meer uurtje-factuurtje werken? Je agenda vol stoempen met klantenmeetings en afspraken? Gedaan ermee! Het is tijd voor verandering; tijd voor vrijheid!

We got you! Been there, done that. Wil jij werken aan een schaalbaar aanbod, aan jouw marketingstrategie, aan jouw funnels… Dan zijn wij met plezier jouw coaches en sparringpartners.

Boost My Business is een uniek groepstraject dat jou helpt jouw business naar het volgende niveau te tillen.

Ben je starter en overweldigd door al wat op je afkomt? Je visie scherpstellen, doelgroep bepalen…?

Aan de start van jouw traject bekijken we samen waar jij aan kan werken.

Ben je al even bezig en klaar om te groeien? Je wil werken aan een schaalbaar aanbod, goede funnels…?

We also got you!

Want wij bij Boostways zijn met plezier jouw coaches en sparringpartners in al wat je ondernemen wilt!

Nood aan 1-1 coaching?
Voor VIP we go the extra mile

BMB live workshops

Als VIP geniet je van drie live workshopdagen. Die zijn er om je helemaal onder te dompelen in een onderwerp naar keuze: social media, funnels, finances, reels, tiktok en e-mailmarketing. Jij kiest er drie waarvan je vindt dat er nog wat werk aan de winkel is. In kleine groep (max. 6 deelnemers) gaan we dan samen aan de slag!

De exacte data en topics verneem je tijdens het traject.

Geen VIP bij BMB? No worries. Als normal member schrijf je je in met 50% korting voor deze live dagen.

BMB 2-daagse retreat

Bij ons ben je VIP in de eigenste betekenis van het woord: a very, very important person, with a very very special treatment. Of beter gezegd: re-treatment. Want jouw VIP-traject start en eindigt met een LIVE tweedaagse met overnachting in The Lodge in Heverlee. Tijdens deze tweedaagse werken we samen aan de strategie van jouw onderneming en dat in een kleine groep van max. 10 andere gelijkgezinde ondernemers. Zo leer jij van anderen en anderen van jou.

De Tweedaagse Retreats gaat door op 21-22/04 en 5-6/10 in The Lodge Hotel in Heverlee. Jouw overnachting en alle maaltijden zijn inbegrepen.

8 BMB VIP personal 1

Als BMB VIPer heb jij ook nog recht op onbeperkte content reviews via Loom en 6 SOS calls met Elize.

En daar blijft het niet bij. Bij ons word je behandeld als een VIP in de échte zin van het woord: a VERY, VERY important person! Want de Borrow My Brain dagen zijn exclusief voor jullie: 2 halve dagen bij Elize, 2 halve dagen bij Hannelore.

Last but not least: speciaal voor jullie, VIPers, zijn wij ook dag én nacht bereikbaar. Je kan ons altijd en overal sturen via Whatsapp. Geen vraag is te veel of te stom. 

Business coaching,
op jouw maat

Twee formules, afhankelijk van hoe snel jij wilt groeien.
We zetten ze even op een rijtje:

BMB MEMBERSHIP blanco

Normal BMB

BMB MEMBERSHIP blanco

BMB = €4.500 excl btw

of €3.150 excl. btw met kmo-Portefeuille

Ga voor de betaalmethode die vandaag bij jou en je onderneming past. Indien je kiest voor KMO-portefeuille betaal je nu enkel de btw. Nadien ontvang je een factuur voor het volledige bedrag. Jij betaalt het bedrag weergegeven in de tabel. 

Voorbeeld: totaal bedrag in 1x = €4.500, met KMO-portefeuille betaal je slechts €3.150 en de btw. 

alle prijzen exclusief btw

BMB MEMBERSHIP 10 spots

VIP BMB

10 spots groen

BMB VIP = €14.500 excl btw

of €10.150 excl. btw met kmo-Portefeuille

We starten met een nieuwe VIP ronde in april 2023. Zet je op onze wachtlijst als je als eerste op de hoogte wil worden gebracht en wil genieten van een wel zeer uitzonderlijke korting.

alle prijzen exclusief btw

* Betalen met kmo-portefeuille kan indien je aan de voorwaarden voldoet van de kmo-portefeuille. Bijna alle ondernemers gevestigd in Vlaanderen kunnen hier gebruik van maken. Lees hier meer.

Je betaalt bij inschrijving enkel de btw en ontvangt een restfactuur voor het volledige bedrag. Je stort 70% op een rekening van de KMO-portefeuille, en nadien stort de overheid de subsidie bij. De bedragen in de tabel komen overeen met het restbedrag dat je zelf nog dient te betalen. 

KMO-Portefeuille?

Ben jij een KMO? Dan kan jij in aanmerking komen voor een subsidie van 20 tot 30%. Hoeveel steun je ontvangt, is afhankelijk van de grootte van jouw onderneming.

Een kleine onderneming die investeert in opleiding en advies, kan 30 procent steun genieten via de kmo-portefeuille. Je ontvangt maximaal 10.000 euro steun per jaar.

Een middelgrote onderneming die investeert in opleiding en advies, kan 20 procent steun genieten via de kmo-portefeuille. Je krijgt maximaal 15.000 euro per jaar.

En hoe werkt dat dan!

Je betaalt nu enkel de btw, en dan heb je nog een aantal weken de tijd om je kmo-p aan te vragen. Die moet je pas binnen 4 weken volstorten. De KMO legt het stukje van 30% bij.

Fantastisch toch!

KMO data

We've got a lot to tell you

Ontdek hieronder welke calls jij kan volgen tijdens jouw Boost My Business traject.
Veel and a little overwhelmed? No worries, op basis van jouw individueel leerplan en jouw kick-off call bepalen we welke calls voor jou ECHT belangrijk zijn

Wekelijkse Business Case Calls

Calls die een meerwaarde zijn en zich focussen op jouw unieke uitdagingen.

Hannelore en Elize Boostways

Business case sessies

2x maand Hannelore
2x maand Elize

Maandelijkse Must do-Calls

Calls die voor iedereen een meerwaarde zijn.

Hannelore Boostways calls BMB

CEO call met Hannelore

Elke 1e vrijdag van de maand

Hannelore Boostways calls BMB

Lunch & Learn met Hannelore

Elke 2e vrijdag van de maand

Elize Boostways calls BMB

Challenge call met Elize
Aankondiging challenge + tips

Elke 1e week van de maand op dinsdag

Elize Boostways calls BMB

Accountability call met Elize
Bespreking van de challenge

Elke 3e week van de maand op dinsdag

Maandelijkse Need-based Calls

Open voor iedereen, maar wij raden calls aan op basis van jouw individueel leerplan.

Elize Boostways calls BMB

Website & SEO Call met Elize

Elke 1e donderdag van de maand

Elize Boostways calls BMB

Social Media Call met Elize

Elke 2e donderdag van de maand

Hannelore Boostways calls BMB

Strategy & Finance call met Hannelore

Elke 3de donderdag van de maand

Elize Boostways calls BMB

E-Mail MKT & funnel Call met Elize

Elke 4de donderdag van de maand

Om de 8 weken - Expert calls

Altijd op maandag, om de 2 weken.

Full Circle coaching Boostways calls

Mindset call met Ellen

van FullCircleCoaching

Laure Loco copywriting expert

Copy mentoring call met Laure

van Loco Copywriting

Jouw week bij
Boost My Business

Hoe jouw week er zou kunnen uitzien met onze calls:

Zet deze data alvast
in jouw agenda

Kan je net als wij niet wachten op de calls?

Want jij hebt zoveel zin om bij te leren over een bepaalde topic? Want jij hebt zoveel zin om hands-on aan de slag te gaan en jouw bedrijf te doen groeien?

Markeer dan alvast – met een dikke, vette stift – de data van de eerste calls in je agenda.

Hopelijk tot snel!

Hannelore & Elize

10 life & business
changing lessons.

Door onze uitgebreide cursus met videolessen, opdrachten en templates
word jij voorzien van de nodige, stevige theoretische basis.

How we make
it personal

We willen geen onpersoonlijk programma aanbieden waar jij met 150 personen in een call zit. Ontdek hieronder hoe wij elkaar persoonlijk gaan treffen.

In Boost My Business garanderen we persoonlijke aandacht door Business Case sessies in kleine groepjes, individuele SOS calls en Content Reviews. But there is more:

The best coaches
just for you

Hannelore

Hannelore is de oprichtster van Boostways. Na tien jaar te hebben gewerkt in directiefuncties bij topbedrijven zoals L’Oréal en Proximus, besloot ze haar ondernemersdroom waar te maken. Anderhalf jaar later bouwde ze een 6-figure business uit met een team van 3 werknemers, deed ze meerdere +150k launches én coachte ze al meer dan 150 ondernemers. Hannelore is dé specialist als het op cijfers, strategie, funnels en e-mail marketing aankomt.

Elize

Elize is een jong toptalent dat zich eerst bij Boostways voegde als student. Al snel zag Hannelore haar talent en werd Elize de vast kracht binnen het Boostways-team. Als support coach hielp Elize al meer dan 50 ondernemers. Daarnaast staat ze ook in voor de consulting-tak van Boostways. Elize is een echt digitaal talent. Ze kan je alles bijleren over lanceren, social media (yes, also the Tiktok game) en e-mailmarketing.

Boostways doet ook beroep op
een team van experten.
Toppers in hun vak.

Automatisations en de juiste tech kunnen jou duizend en één mogelijkheden bieden.
Tijd besparen. Geld verdienen. Automatisch upsellen. Stijn van de The Dotfather is dé tech geek die jij nodig hebt om jouw zaak te laten groeien.

Hannelore en Ellen hebben samen de Hands-on Academy opgericht omdat ze merkten dat het hebben van een sterke mindset essentieel is voor ondernemers. Groeien in je onderneming gaat gepaard met belemmerende gedachten en dat stemmetje in je hoofd dat je soms wilt tegenhouden. Ellen zorgt ervoor dat je hier sterker tegen gewapend bent!

Laure is copywriter met bakken ervaring. Ze staat erop jouw identiteit in al zijn glorie naar voren te brengen in de copy.
Want jouw authenticiteit en identiteit durven tonen, dat zorgt voor klanten. Dus, copywriting vragen, Laure is your girl!

Ontdek wat anderen
uit jouw sector scoorden
door het volgen van BMB.

Ik ben:

Fotograaf

Als fotograaf is het niet altijd gemakkelijk: een markt met veel concurrentie en hobbyfotografen die té lage prijzen vragen. Hoe onderscheid jij je van de rest? En hoe kan jij toch genoeg verdienen zonder woekerprijzen te vragen?
Ik leer je in Boost My Business hoe jij als fotograaf jouw ideale klant kan aantrekken die bereid is te betalen én nog extra’s besteld. We werken op je prijszetting, upsell, onboarding en funnels, alsook je positionering en ideale klant. Wij hielpen al meer dan 20 fotografen naar een succesvolle business. Velen maakten de sprong van bijberoep naar hoofdberoep of schaalden hun bedrijf op. Are you next?

Tine Storms fotograaf review
Tine Storms fotograaf review

Tine Storms

Fotograaf

5/5

Boost My Business is een traject boordevol waarde en tools om jouw bedrijf digitaal te laten groeien. De combinatie van enerzijds de video modules en anderzijds de verschillende calls waarin je persoonlijke cases kan bespreken werkte voor mij enorm versterkend.

Hannelore en Elize zijn twee toppers die je de tools geven om je zaak écht te laten groeien. Bij vragen krijg je altijd eerlijk en to the point feedback in begrijpbare taal waardoor je meteen actie kan ondernemen.

Boost My Business heeft mijn kijk op ondernemen helemaal veranderd én heeft mijn bedrijf doen groeien. Mijn bedrijf staat er nu zoals ik het zag, maar nog niet helemaal kon overbrengen en, niet onbelangrijk, is mijn omzet verdubbeld. Voor mij was het de investering meer dan waard!

Wat houdt
je tegen?