Intensive
1 on 1
Coaching

Hou jij niet van coaching in groepen of video’s kijken? Ben jij klaar om écht snel te schakelen? I got you! In een one-on one coachingsdag of coachingstraject beantwoord ik al jouw vragen en gaan we samen aan de slag. Persoonlijk en hands-on dus. Are you in?

1-op-1 coaching Boostways Coaching

Hou jij niet van coaching in groepen of video’s kijken? Ben jij klaar om écht snel te schakelen? I got you! In een one-on one coachingsdag of coachingstraject beantwoord ik al jouw vragen en gaan we samen aan de slag. Persoonlijk en hands-on dus. Are you in?

1-op-1 Coaching Boostways Coaching

Are you ready
to level up?

Het is tijd voor verandering. Jij wilt een niveau hoger schakelen. Een nieuw product of dienst lanceren with a bang. Jij onderneemt al even en het is duidelijk: je hebt nood aan een sparringpartner, structuur, een actieplan én accountability. Exact wat we doen tijdens individuele coaching: praktisch en hands-on werken op jouw vragen. En dat kan over veel gaan, heel veel. Denk aan het bepalen van je aanbod, prijzen zetten, de customer journey bepalen, een lanceringsplan uitschrijven, jouw funnels bepalen, jouw e-mailstrategie uitwerken, team-management, omgaan met jouw tijd en energie, delegeren en automatiseren…

Klaar om te groeien?

1-op-1 Coaching Boostways Coaching

Neem de tijd om
AAN jouw zaak
te werken

Je hebt het druk als ondernemer. Daarom focus ik tijdens 1-op-1 trajecten op wat voor jou werkt: efficiëntie tijdens live 1-op-1 sessies, opgevolgd met een duidelijk actieplan. Opvolging en mentoring via Whatsapp en e-mail en content reviews waar nodig. Heb je vragen, dan springen we op een korte call.

To the point en hands-on.
Met focus op wat voor jou werkt.

Waarom 1-op-1
coaching?

We lijsten de troeven
graag voor jou op:

Als jij er klaar voor bent, dan zijn wij dat ook. Tijdens het 1-op-1 traject staan Hannelore en Elize voor je klaar. Voor wanneer het goed gaat, of het even minder gaat. Om bij te sturen waar nodig. Om een schop onder de kont te geven of om samen te vieren.

We are so ready, are you?

Hannelore & Elize

Jouw investering 1-op-1 coaching Boostways Coaching

Jouw investering
is het 100% waard

Prijs vanaf €1899 excl. BTW voor een VIP-dag en vanaf €12.500 voor een 1-op-1 coachingtraject.

Dit programma komt in aanmerking voor de KMO-Portefeuille.

Don't take my
word for it.
Take THEIRS!

Ik hielp al meer dan 150 ondernemers in hun ondernemersjourney naar succes. Van starters tot heel ervaren ondernemers.

Toch niet helemaal je ding?
Ontdek wat we nog te bieden hebben:

Boost My Business Boostways Coaching

Boost My Business

Hét coachingstraject voor ambitieuze ondernemers dat de ultieme combinatie is van uitgebreide videomodules, praktische oefeningen en tutorials én vooral veel coaching. Op basis van een individuele kick-off call wordt jouw individueel leertraject bepaald. Hier ben jij geen nummer, geen 1 van de 1000. Jij krijgt een coachingsprogramma op maat.

Wil je nóg meer? Dan is er de Boost My Business VIP-formule met één op één coaching aan een wel héél voordelig tarief.

Strategie en services boostways

Audits

Ben je al even aan de slag, maar weet je eigenlijk niet of wat je doet wél goed is? En of het werkt? Dan is een audit écht iets voor jou.

Je krijgt een overzicht van wat al goed werkt op jouw digitale kanalen en wat verbeterd kan worden. Ook ontvang je waardevolle tips en concrete aanbevelingen

Strategie en services Boostways Coaching

Strategie & Services

Wil je het niet allemaal zelf uitzoeken, maar wil jij meteen concrete tips en tricks die je meteen kan toepassen? Hulp bij het opzetten van funnels, het uitbouwen van e-mail marketing flows of social media management? We’ve got you covered.

5 PUSH ACADEMY top image

Liever op je eigen
tempo bijleren?

Dan is er onze Boostways Academy!

Hannelore Boostways

Over Hannelore
& Boostways

Boostways helpt ambitieuze ondernemers met de groei van hun bedrijf. Bij ons ben je geen nummer of de duizendste klant. Néén, persoonlijke feedback en bereikbaarheid, daar staan we voor.

En doorgedreven kennis. Expertise. We go the extra mile. Bij Boostways combineren we kennis uit ondernemerschap met kennis vanuit het bedrijfsleven. Hannelore werkte 10 jaar bij topbedrijven zoals Proximus en L’Oréal en brengt deze kennis nu naar jou.

Slimme modellen en technieken. Een focus op wat werkt voor jou én je klant. Met aandacht voor jouw eigenheid, budget én efficiëntie. Dat is waar wij voor staan.

Triggered?

Word lid van
de Boostways
community.

Jouw bedrijf boosten met handige tips & tricks, stoere content & de nieuwste trends? We got you. Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf helemaal up-to-date. En neen, we gaan je niet wekelijks spammen, no worries.

21 community image