Online Zichtbaarheid Checklist & E-book

Verdubbel je omzet met deze handige online zichtbaarheid checklist en begeleidend e-book

Wil jij werken aan je online zichtbaarheid? Weten hoe jij digitale marketing het beste kan inzetten voor jouw bedrijf?  

N

Superhandige checklist om de eerste stappen te zetten naar meer online zichtbaarheid

N

Begeleidend e-book met super tips en tricks!

N

Jarenlange ervaring omvat in een krachtig e-book dat jouw business zal boosten!

N

Online zichtbaar in gemakkelijke stappen mét garantie op succes!

Online Zichtbaarheid Checklist & E-book

Wil jij je zaak online doen groeien? Je online omzet verdubbelen?

Met een strategie die echt werkt? Om zo meer tijd te besteden aan wat je echt graag doet?

Wil jij

  • je bestaande aanbod ook online aanbieden met garantie op succes?
  • je bedrijf online zichtbaar maken met een strategie die écht werkt?
  • niet meer het gevoel hebben dat je maar wat doet, maar je tijd in online marketing optimaal benutten? 

Heb jij 

  • het gevoel dat je soms maar wat doet online? 
  • de indruk dat je veel tijd steekt in je online marketing, met weinig resultaat tot gevolg?
  • de mindset om vooruit te willen gaan online, maar weet je niet goed hoe?

En hoe meer je inzet op online marketing, hoe meer je het gevoel krijgt dat je maar wat aan het doen bent?

 

Dan is deze checklist wat jij nodig hebt! 

Checklist en e-book ter waarde van € 79, nu helemaal gratis!

Boost je online zichtbaarheid en marketing met de gratis checklist en e-book en verdubbel eenvoudig je omzet!

Met enkele eenvoudige tips bereik jij je ideale klant online!

De digitale wereld wint elke dag aan belang. Zeker met de hele corona-crisis. Wie vandaag niet online aanwezig is, lijkt als ondernemer niet te bestaan.

Bovendien verandert de technologie ook steeds. Nieuwe functies en mogelijkheden. 

Online zichtbaar zijn is dus essentieel, maar wordt wel steeds complexer. Meer en meer ondernemers focussen op online, dus hoe zorg je ervoor dat jij als ondernemer er tussen uit springt. Hoe kan jij jou online groei garanderen? 

Jij wil online zichtbaar zijn. Wilt klanten aanwerven en groeien. Maar het kost veel tijd en eigenlijk heb je hier niet zoveel zin in. 

Je hebt het gevoel dat je maar wat aan het doen bent. Alles kost veel tijd én resultaten blijven uit. Uiteindelijk wil je maar 1 ding: dat is doen wat je graag doet, en toch zorgen dat je je dromen kan waarmaken. 

Dit is heel herkenbaar, voor elke ondernemer. Iedereen heeft immers een andere expertise. Het is belangrijk om beroep te durven doen op mensen die je kunnen helpen met dingen waar je zelf minder goed in bent. 

Ook ik doe dit. Ik besteed mijn grafisch design uit, mijn boekhouding en administratie. Zodat ik tijd kan maken voor wat ik écht graag doe en waar ik echt goed in ben. Focussen op mijn eigen strategie en marketing, en andere ondernemers helpen om deze scherp te stellen.

BOEK EEN GRATIS STRATEGIESESSIE

Tijdens de strategiesessie gaan we in op jouw bezorgdheden en wensen. We bekijken samen wat haalbaar is en je krijgt al een heel aantal eerste concrete tips. Bovendien kan je nagaan of er een match is. 

De strategiecall is vrijblijvend en je hebt nadien geen enkele verplichting om samen met mij in zee te gaan. Dus, waar wacht je nog op? 

Over Hannelore & Boostways Coaching

Als ervaren digitale marketer ben ik al 8 jaar aan het werk bij grote topadverteerders, waaronder Proximus en L’Oréal. On the side hielp ik al enkele jaren een aantal bevriende ondernemers met hun marketing. En steeds liepen zij tegen dezelfde problemen aan.

Ze deden al heel veel, online en offline, maar een echte strategie ontbrak. Statistieken werden niet bekeken en het was niet echt duidelijk wat echt werkte. Vaak was het aanbod ook niet afgestemd op wat klanten echt zochten.

Met mijn hulp kwamen we steeds tot een strategie die werkte: met een aangepast aanbod en prijszetting en een communicatieplan. En de resultaten, die bleven niet uit. Steeds weer was er groei, en meer tijd voor de ondernemer. Om te investeren in het privéleven, of in extra activiteiten die dan weer inkomsten met zich mee brachten. 

En daarom richtte ik Boostways Coaching op. Om met mijn expertise ondernemers te helpen. Ambitieuze ondernemers, die willen groeien. 

Met drie Masterdiploma’s in marketing en communicatie én meer dan 8 jaar ervaring bij topadverteerders, heb ik een expertise opgebouwd die uniek is in België. Een expertise die vaak enkel grote bedrijven zich kunnen veroorloven. Vandaag stel ik mijn expertise ter beschikking van ambitieuze ondernemers. En dat maakt mij uniek. Deze kennis is schaars én ik deel deze graag met jou.

Hannelore heeft gewerkt voor o.a.