Boostways Coaching: Boost je online zichtbaarheid, boost je business!

Is het wat rustiger in de zomer? Het moment om aan je business te werken!

  Boostways Coaching: Boost je online zichtbaarheid, boost je business!

  Deze zomer samen met Boostways jouw business doen groeien!

  What’s in it for me?

  De zomer. Het moment om te genieten van het Belgische zonnetje of nog eens op reis te gaan. Vaak is het ook een rustigere periode op werkgebied? Grijp dit moment aan om te werken aan je zaak ipv in je zaak.

  Met onze Make Your Business Summer Proof Kit willen wij jou de tools geven om te werken aan de toekomst van jouw zaak. Ons zomerpakket zit boordevol handige templates met tutorials, een heuse Data-Masterclass door Hannelore, werkblaadjes, een planningsheet, checklists én nog zoveel meer.

  Een kit waar je levenslang toegang toe houdt en die meer dan €220 waard is.

  Nu voor slechts €49!

  Plan Your Data Kit

  Cijfers zijn belangrijk. De grootste CEO’s ter wereld doen niets anders dan elke dag hun cijfers bekijken. Want grip op je cijfers hebben, dat zorgt voor groei.

  Een handige digitale kit boordevol handige templates met tutorials, een heuse Data-Masterclass door Hannelore, werkblaadjes, een planningsheet, checklists én nog zoveel meer.

  De volledige Plan Your Data cursus twv €279! 

  Google Mijn Bedrijf

  Met je zaak hoger verschijnen in de zoekresultaten van Google? Meer bezoekers trekken naar je fysieke of online winkel?

  Met deze superhandige videotutorials en tips & tricks maak jij je eigen Google Mijn Bedrijf-pagina of optimaliseer je je pagina als je er al eentje hebt.

  De Google Mijn Bedrijf-cursus twv 79€

  Business planner

  Overwhelm, prioriteiten leren stellen, …
  Topics die wij vaak horen tijdens coachinggesprekken.
  Één tip die ik jou hierover vandaag wil meegeven: Maak een plan!

  Twee luxe A1-worksheets, inclusief 2 trainingsvideo’s en Masterclass over doelen zetten! Krijg jij ook geen zin om de komende maanden uit te denken.

  Ben jij al warm gemaakt?

  Borrow my brain VIP.

  Praktisch. Hands-On en Behapbaar.

  Cijfers op een concrete, behapbare manier uitgelegd. Doelen stellen en deze concreet gaan inplannen in jouw agenda. Jouw Google Mijn Bedrijf pagina aanmaken of verbeteren. Geen ellelange theorie dus, maar vooral doen. Zodat jij kan groeien.

  Met mijn jarenlange ervaring als Head of Digital bij grote bedrijven, als docent aan de Hogeschool én ervaren coach, ben ik de persoon bij uitstek om jou ECHT te helpen. 

  Of jij nu al ervaring in ondernemen hebt of niet, deze kit is er voor JOU. 

  Voor mezelf begon het elf jaar geleden al. Mijn eerste job. In digitale marketing. Toen nog onbekend. Onbemind. Een sprong in het diepe. Want zit er in dat digitale wel toekomst?

  En kijk nu. Onze online wereld veranderd voortdurend.
  Is belangrijker dan ooit.

  Na meer dan 8 jaar ervaring bij grote Belgische topadverteerders, zoals Proximus en L’Oréal werd Boostways Coaching geboren: jouw toegang tot mijn unieke expertise en kennis. Met Boostways help ik jou en jouw bedrijf groeien d.m.v. coaching, (online) cursussen en strategiën op maat

  En ik ben zo blij. Zo blij dat ik al elf jaar digitale marketingexpert ben. Dat ik nu mijn eigen onderneming heb. Dat ik ondernemers mag coachen.

  Ik wordt oprecht blij als jou vooruit kan helpen.

  Summer @ Boostways Header

  Veelgestelde vragen

  HOE ONTVANG IK DE KIT?

  Na betaling ontvang je meteen toegang tot de kit via de online leeromgeving van Boostways. je behoudt levenslange toegang tot de kit.

  IK BEN STARTENDE ONDERNEMER, IS DEZE KIT IETS VOOR MIJ?

  ABSOLUUT! 

  Als startende ondernemer is het essentieel om een zicht te krijgen op de belangrijkste data en cijfers in je bedrijf. Als je deze gewoonte aankweekt als starter, dan heb je een hele goede basis om op verder te bouwen. Dit is dus de perfecte kit om jou te helpen tijdens de start van jouw ondernemersjourney, en je zal hier nog jarenlang plezier aan hebben.

  IK BEN EEN ERVAREN ONDERNEMER, IS DEZE KIT IETS VOOR MIJ?

  Ja, ja ja! Ik hielp al meer dan 50 ervaren ondernemers met behulp van deze kit en de templates die je erin terug vindt. Ik heb zelf meer dan 10 jaar ervaring bij topbedrijven en breng deze kennis nu ook naar de ondernemersmarkt. Daarom zijn deze templats uniek en anders dan wat je al ooit gezien of gedaan hebt. 

  MOET IK ERGENS LIVE AANWEZIG ZIJN?

  Neen, na aankoop krijg jij onmiddellijk toegang tot de templates, tutorials , video masterclass, werkblaadjes… Je kan de kit dus op je eigen tempo doorgaan.