Start 2022 met een mega Boost 

BOOST MY NEW YEAR

 • Twee A1 planning worksheets + begeleidende video's
 • Marketing- en Sales Planning Workshop At Home
 • Mini masterclass over het belang van doelen zetten

Met een sterke planning en duidelijke doelen zet jij dé stap naar jouw financiële vrijheid in 2022.

Boost My New Year
Plan your data kit

Haal het meeste uit je zomer...

... met onze Make Your Business Summer Proof Kit.

Hoe zien de aankomende maanden eruit, heb jij al bepaalde doelen voor ogen. En weet jij hoe je die wil bereiken. Met onze zomerkit willen wij jou hands-on tools geven om hiermee aan de slag te gaan: duidelijke templates, Excel sheets, werkblaadjes, een planning sheet, checklists én nog zoveel meer. Ben jij al warm gemaakt?

Het Boostways Aanbod

Boost My Business Groepstraject

Boost My Business is een uniek online traject dat 6 maanden duurt. Tijdens deze 6 maanden ga jij aan de slag met je bedrijf en breng je het naar het volgende niveau. Naast een online leertplatform) maak jij deel uit van een Community en geniet jij hier maandelijks van FAQ-sessies en groepscalls.

Borrow My Brain VIP-dagen 

Tijdens deze intensieve coachingdag werken we een halve of hele dag aan jouw strategie, marketing- en communicatieplan. Echt alles komt aan bod. Van het bepalen tot jouw missie, aanbod en ideale klant, tot het formuleren van een online zichtbaarheidsplan, het bouwen van funnels of een e-mailmarketingstrategie. You name it, we make it… 

Individuele trajecten

Een individueel traject is écht het pareltje in mijn aanbod. Na een traject van 4 of 6 maanden zijn zowel jij als jouw bedrijf geboost. Met een duidelijke missie, aanbod, prijszetting, markting- en communicatieplan ben jij klaar voor de next level.

Online Zichtbaarheids-audit

Ben jij al even aan de slag met je online kanalen maar weet je eigenlijk niet of wat je doet wél goed is? En of het werkt? Wil jij jouw digitale kanalen optimaliseren maar weet je niet goed waar te beginnen? Dan is de Online Zichtbaarheidsaudit écht iets voor jou. 

Boostways academy

Bijleren over digitale marketing?
Jouw zaak online doen groeien en zichtbaar maken bij je ideale klant?
Dan ben je hier aan het juiste adres. Cursussen op maat van ambitieuze ondernemers, gedoceerd met bakken kennis en ervaring.

Full Digital Marketing Service 

Of het nu gaat om e-mailmarketing, het opzetten van een social media plan en de uitvoering ervan, het bedenken van een advertentiecampagne en deze uitvoeren of de structuur van je website bepalen. Alles kan!

Plan Your Data Kit 

Dankzij onze Plan Your Data kit, die boordevol templates, excel sheets, uitleg video’s en een masterclass zit, krijg jij grip op alle data in jouw onderneming. Denk aan omzetdoelen, finances, KPI’s,  jouw uurtarief, statistieken…  We leggen cijfers op een eenvoudige, praktische en vooral hapklare manier uit. Geen saaie theorie, maar vooral doen. Zodat jij kan groeien.

Boost My New Year worksheets 

Met onze Boost My New Year planning worksheets inclusief begeleidende video’s en masterclass organiseer jij jouw Marketing- en Sales planning workshop at home. Met een sterke planning en duidelijk doelen zet jij jouw eerste stappen naar financiële vrijheid als ondernemer. 

Boost my business.

Boost My Business

Ben je klaar om jouw business een boost te geven? Bij te leren over online zichtbaarheid? Op jouw eigen tempo, met groep calls én individuele begeleiding?

Dan is Boost My Business echt iets voor jou. 

Boost My Business is een uniek online traject van 6 maanden. Tijdens deze periode ga je aan de slag om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Naast een online leerplatform, maak je ook deel uit van de Boostways Community. Hier kan je netwerken, vragen stellen en krijg je toegang tot een Support Coach wanneer je even vastzit. Wat kan je verwachten? 

 

 • Een bedrijfsstrategie opstellen. 
 • Een bedrijfsplanning opmaken die werkt.  
 • Individuele feedback op praktische opdrachten. 
 • Dieper ingaan op digital marketing en actuele trends. 
 • Een hechte community met tal van FAQ-sessies en groep calls. 
De eerste editie van Boost My business is intussen gestart en de inschrijvingen zijn momenteel gesloten. In maart 2022 starten we met de tweede editie. Zet je dus meteen op de wachtlijst en wordt als eerste op de hoogte gebracht van de start van het programma.

Borrow My Brain VIP-dagen 

 

Wil je een one-on-one sessie? Dat kan! Een intensieve coachingdag waarbij we werken aan jouw bedrijfsstrategie, marketing- en communicatieplan. We zorgen ervoor dat al jouw vragen beantwoord worden en dat je met een concreet plan van aanpak aan de slag kan. Gebaseerd op wat jouw bedrijf nodig heeft, dus 100% maatwerk. Na de coachingdag geniet je nog 4 weken van persoonlijke ondersteuning via Voxer en e-mail.

Vanaf €999 Excl. BTW

Dit programma komt in aanmerking voor de KMO-Portefeuille.
Borrow my brain VIP.
Individuele trajecten.

INDIVIDUELE TRAJECTEN

 

Hier bieden we een 1-op-1 traject aan om jouw bedrijf tot in detail te verbeteren en waardevolle businesstechnieken aan te leren. Individuele coachingsessies die aangepast zijn aan jouw noden en verwachtingen. Een traject op maat dus. Na een periode van 4 of 6 maanden zijn zowel jij als jouw bedrijf geboost. Succes gegarandeerd! Wat komt aan bod? 

 

 • Jouw missie & visie bepalen, alsook jouw ideale klant 
 • Het opstellen van een consumer journey en funnels die écht werken 
 • Een online en offline marketingplan opmaken 
 • Het optimaliseren van jouw online zichtbaarheid (website, social media, SEO, SEA, e-mailmarketing, influencer marketing…) 
 • Het automatiseren van processen en marketingtechnieken 

 

Tijdens het traject geniet je van 24/7 ondersteuning via mail en Whatsapp. We gaan geen enkele vraag uit de weg. 

Vanaf €4500 Excl. BTW

Dit programma komt in aanmerking voor de KMO-Portefeuille.

Online Zichtbaarheids-audit 

Ben je al even aan de slag met jouw online kanalen maar weet je eigenlijk niet of wat je doet wél goed is? En of het werkt? Dan is de Online Zichtbaarheidsaudit écht iets voor jou.  

In deze audit analyseren we statistieken en komen tot concrete resultaten zodat we jouw digitale kanalen kunnen optimaliseren.  


Je krijgt een overzicht van wat al goed werkt op jouw digitale kanalen en wat verbeterd kan worden. Ook ontvang je waardevolle tips en concrete aanbevelingen om jouw online zichtbaarheid te boosten. Wat nemen we onder de loep in deze audit? 

 

 • Je huidige aanbod, positionering en prijszetting 
 • Je website, inclusief SEO 
 • Je social media, zowel posts als (betalende) advertenties 
 • SEA / Paid Search 
 • Je e-mailmarketingstrategie  

Vanaf €599 Excl. BTW

Dit programma komt in aanmerking voor de KMO-Portefeuille.

TIP: Combineer je een audit met een coachingtraject? Dan geniet je van 10% bundelkorting op de totaalprijs! 

Online zichtbaarheids audit.
Full digital marketing service.

Full Digital Marketing Service 

 

Krijg je al kriebels als je denkt aan technische implementaties zoals e-mail automations of advertenties? Sukkel je met de Facebook-pixel en is Google Analytics als Chinees voor je?  

Boostways got your back! Wij hebben als missie: de klant ontzorgen! En dat doen we als full service partner. Van e-mailmarketing, het opzetten van een social media plan tot het bepalen van de structuur van je website. Alles kan! 

Dit programma komt in aanmerking voor de KMO-Portefeuille.

waarvoor kan je bij boostways coaching terecht?

Boostways Coaching is jouw marketingpartner! Je kan bij Boostways Coaching terecht voor on- en offline marketingadvies. Boostways specialiseert zich in online zichtbaarheid: je bedrijf online visibel maken, op een manier waarbij jij je ideale klant aanspreekt én je meer verdient. Van strategie tot implementatie!

Bepaling van jouw ideale klant & persona's

Boostways Coaching gaat met jou op zoek naar dé ideale klant. Wie wil jij graag bereiken en waarom? Hoe kan je hen omschrijven? We werken concrete buyer persona’s uit en bepalen hoe we onze ideale klant het best kunnen targetten. 

Aanbod & prijszetting

We werken aan jouw diensten- en productaanbod en aan een ideale prijszetting. Zo werken we met een schaalbaar inkomstenmodel, waarbij je zowel een laag, medium als hoog aanbod hebt. We passen je aanbod aan de verschillende doelgroepen die je wilt bereiken. 

Consumer Journey Mapping

Elke potentiële klant gaat door een consumer journey. Het is een soort reis waarbij we de klant door een funnel trekken. Samen mappen we de verschillende consumer journeys en bekijken we alle fases van de funnel. 

Strategie- en kanaalbepaling

We werken een on- en offline marketingstrategie uit en bepalen welke kanalen we gaan inzetten om je doelgroep te bereiken. Afhankelijk van je doelgroepen en aanbod stellen we een specifieke en afzonderlijke strategie op.

Website: consumentgerichte optimalisatie en SEO

Boostways Coaching is gespecialiseerd in het optimaliseren van websites. Je website is véél meer dan een visitekaartje, het is dé manier om bezoekers te converteren tot klanten. Het is belangrijk dat je website gericht is op jouw ideale klant, en dat je goed scoort in de zoekresultaten van Google. We werken aan de inhoud van je website, je structuur en je SEO.

Social Media: contentplanning & advertenties

Boostways Coaching is specialist in social media. Je kan bij Boostways terecht voor organische social media contentplanning, maar ook voor het opstellen van een advertentieplan. Voor beide onderdelen duiken we in de statistieken en evalueren we wat wel of niet werkt. 

E-Mail marketing: funnels, segmenten en automatisatie

Elke potentiële klant gaat door een consumer journey. Het is een soort reis waarbij we de klant door een funnel trekken. Samen mappen we de verschillende consumer journeys en bekijken we alle fases van de funnel. 

Google Search & Shopping Ads

Search en Shopping Ads is de meest onderschatte manier van adverteren. Er ligt heel veel potentieel. Samen stellen we een plan op voor jouw business. We werken aan de advertentieteksten, extensies, sitelinks, je shopping feed… 

Waarom Boostways coaching?

Bij Boostways Coaching combineren we jarenlange ervaring bij topadverteerders met jouw wensen en noden. Zo komen we tot een strategie op maat die écht werkt. Samen gaan we aan de slag om jouw bedrijf online te boosten! Succes gegarandeerd.

Met drie Masterdiploma’s in marketing en communicatie én meer dan 8 jaar ervaring bij topadverteerders, heb ik een expertise opgebouwd die uniek is in België. Een expertise die vaak enkel grote bedrijven zich kunnen veroorloven. Vandaag stel ik mijn expertise ter beschikking van ambitieuze ondernemers. En dat maakt mij uniek. Deze kennis is schaars én ik deel deze graag met jou.

Wat collega-ondernemers zeggen

Twijfel je nog? Lees hier wat collega-ondernemers zeggen die gebruik maken van de Boostways-diensten!

Ik was op zoek naar iemand die mij voornamelijk kon digitaal ondersteunen met implementeren van zaken waar ik zelf geen tijd voor had. Via aanraden kwam ik bij Hannelore terecht.
Na een enthousiast kennismakingsgesprek had ik meteen een goed gevoel en besloot een samenwerking aan te gaan.
Zonder veel hoge verwachtingen stond een tweetal weken later onze Kick Off sessie gepland and she blew my socks off! Naast haar technical skills is Hannelore ook echt een coach in hart en nieren.
Het is fantastisch hoe ze zich als buitenstaander in no time weet in te voegen in je zaak. Ze spoort meteen de pijnpuntjes op, bekijkt zaken met een frisse mind en weet te optimaliseren waar nodig.
Ik ben alvast super blij met Hannelore in mijn team!

Charlotte

Als startend ondernemer liep ik vaak vast op gebied van marketing en zichtbaarheid. Ik geef toe, ik zag vaak het bos door de bomen niet meer. Hannelore hielp me met een duidelijke strategie daaromtrent, wat meteen zichtbaar werd in mijn omzet!

Liesbeth

Hannelore is de persoon die je nodig hebt als je je zaak wilt verbeteren. De schop onder je kont. Ze legt alles duidelijk uit, to the point en directe actie!
Geen vraag is haar teveel, geeft concrete tips en tricks en staat voor je klaar!

Dorien

BOEK EEN GRATIS STRATEGIESESSIE

Tijdens de strategiesessie gaan we in op jouw bezorgdheden en wensen. We bekijken samen wat haalbaar is en je krijgt al een heel aantal eerste concrete tips. Bovendien kan je nagaan of er een match is. 

De strategiecall is vrijblijvend en je hebt nadien geen enkele verplichting om samen met mij in zee te gaan. Dus, waar wacht je nog op? 

KMO-Portefeuille

Boostways Coaching is een erkend dienstverlener voor KMO-portefeuille