BOOSTWAYS COACHING HELPT AMBITIEUZE ONDERNEMERS HUN ZAAK TE BOOSTEN

Ontdek het Boostways-aanbod!

Je hebt een visie voor je bedrijf: jij wil online groeien! Je zaak zichtbaar maken online en je ideale klant aantrekken. Je hebt al een aantal eerste stappen gezet, veel gelezen, freebies gedownload, én je bent ook al echt gestart met het opzetten van je eerste social media posts bijvoorbeeld. 

Toch heb je het gevoel dat écht succes uitblijft. Dat je maar wat aan het doen bent. En het jou ontzettend veel tijd kost om impact te maken. Je wil het zo graag, en doet echt héél veel, maar echte impact blijft uit.

Herken je dit?

Dan ben je hier aan het juiste adres! Want samen maken we een strategie op maat van jou als ondernemer en op maat van jouw bedrijf. Samen groeien we jouw business! 

 

Het Boostways Aanbod

360° Full Audit 

Ga aan de slag met een audit door een professional met jarenlange ervaring. Je weet meteen waar het op staat en krijgt concrete tips en aanbevelingen op maat van je bedrijf! Je krijgt een uitgebreid naslagwerk waar je nog jaren plezier aan hebt!

Individuele Coaching

Met individuele coaching ga jij snel vooruit en spelen we kort op de bal. Je volgt een duidelijke strategie en we werken samen naar jouw doel. Dé ultieme manier om snel vooruit te gaan!

Ads Management

Ads are my thing. Of het nu gaat om Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn, YouTube of Google Search Ads. I got your back. Meer dan 10 jaar ervaring mét grote budgetten. Ik ken de ins en outs van advertising en manage graag jouw ads, ook met een beperkt advertentiebudget!

   360° FULL AUDIT

 

De audit is het stokpaardje van Boostways Coaching!

Met een audit krijg jij in 1,2,3 een heel handig overzicht over wat er al goed gaat in je zaak, en wat er nog beter kan. Je krijgt een document van meer dan 100 pagina’s dat je je ondernemersleven lang zal kunnen gebruiken, boordevol tips en concrete aanbevelingen. 

 In de audit wordt er ingegaan op:

  • je huidige aanbod, positionering en prijszetting
  • je website, inclusief hoe je scoort op SEO en je dit kan verbeteren 
  • je social media, zowel organisch als ideeën voor betalende advertenties
  • SEA / Paid Search
  • je e-mailmarketingstrategie 

Ik duik in de tools, analyseer statistieken en kom zo tot héél concrete aanbevelingen die jouw zaak kunnen doen groeien.  

Dus, wil jij weten waar je staat met je bedrijf? Concrete tips krijgen om snel te groeien met jouw bedrijf? Weten hoe je relevante content kan maken zonder uren tijd  te verliezen? Ontdekken waar het misloopt op je website? Ga dan voor de audit, dé basis voor online groei van je zaak!

Je krijgt: 

  • mijn jarenlange expertise en kennis, toegepast op jouw bedrijf 
  • een volledig naslagwerk met de analyse en tips en tricks waar je meteen mee aan de slag kan en die je nog jaren zullen helpen
  • een begeleidende call met de belangrijkste learnings zodat jij weet waar je op kan focussen 

Kortom, een unieke kans om jouw business snel te boosten en online zichtbaar te maken! 

INDIVIDUELE COACHING

Ben je op zoek naar business coaching? Naar iemand die je kan helpen een strategie te bepalen om online te groeien?Je (online) marketing te streamlinen? 

Wil je iemand met tonnen ervaring die op een 360° manier werkt? Vertrekkende vanuit je ideale klant, je aanbod en prijszetting tot het uitwerken van een strategie om ook effectief te verkopen.  

Tijdens de coaching focussen we op het uitwerken van een concrete strategie: van het bepalen van jouw ideale klant tot het opzetten van e-mail automatisaties en een social media contentplan. We gaan geen enkel topic uit de weg en zorgen er voor dat jij jouw doel bereikt! 

Er zijn verschillende formules mogelijk, dus plan een gratis sessie in of mail me voor meer info!

ADS MANAGEMENT 

Wil jij adverteren? Je ideale doelgroep snel en efficiënt bereiken? Een advertentiestrategie die écht werkt, met funnels, retargeting én opvolging. 

Then I’m your girl!

Met meer dan 10 jaar ervaring bij dé grote adverteerders ken ik de ins en outs van alle advertentiemogelijkheden. Of het nu gaat om Facebook, Instagram, Google, Youtube, Pinterest of LinkedIn. 

Samen met jou stel ik een advertentiestrategie op. We bouwen een funnel. Kijken wat werkt. Sturen bij. Ik installeer je pixel, beheer je catalogus en zorg ervoor dat je na enkele weken resultaat ziet. 

Interesse? Plan een gratis call in of stuur me een mailtje om de mogelijkheden te bekijken?

Waarom Boostways coaching?

Bij Boostways Coaching combineren we jarenlange ervaring bij topadverteerders met jouw wensen en noden. Zo komen we tot een strategie op maat die écht werkt. Samen gaan we aan de slag om jouw bedrijf online te boosten! Succes gegarandeerd.

Met drie Masterdiploma’s in marketing en communicatie én meer dan 8 jaar ervaring bij topadverteerders, heb ik een expertise opgebouwd die uniek is in België. Een expertise die vaak enkel grote bedrijven zich kunnen veroorloven. Vandaag stel ik mijn expertise ter beschikking van ambitieuze ondernemers. En dat maakt mij uniek. Deze kennis is schaars én ik deel deze graag met jou.

waarvoor kan je bij boostways coaching terecht?

Boostways Coaching is jouw marketingpartner! Je kan bij Boostways Coaching terecht voor on- en offline marketingadvies. Boostways specialiseert zich in online zichtbaarheid: je bedrijf online visibel maken, op een manier waarbij jij je ideale klant aanspreekt én je meer verdient. Van strategie tot implementatie!

Bepaling van jouw ideale klant & persona's

Boostways Coaching gaat met jou op zoek naar dé ideale klant. Wie wil jij graag bereiken en waarom? Hoe kan je hen omschrijven? We werken concrete buyer persona’s uit en bepalen hoe we onze ideale klant het best kunnen targetten. 

Aanbod & prijszetting

We werken aan jouw diensten- en productaanbod en aan een ideale prijszetting. Zo werken we met een schaalbaar inkomstenmodel, waarbij je zowel een laag, medium als hoog aanbod hebt. We passen je aanbod aan de verschillende doelgroepen die je wilt bereiken. 

Consumer Journey Mapping

Elke potentiële klant gaat door een consumer journey. Het is een soort reis waarbij we de klant door een funnel trekken. Samen mappen we de verschillende consumer journeys en bekijken we alle fases van de funnel. 

Strategie- en kanaalbepaling

We werken een on- en offline marketingstrategie uit en bepalen welke kanalen we gaan inzetten om je doelgroep te bereiken. Afhankelijk van je doelgroepen en aanbod stellen we een specifieke en afzonderlijke strategie op.

Website: consumentgerichte optimalisatie en SEO

Boostways Coaching is gespecialiseerd in het optimaliseren van websites. Je website is véél meer dan een visitekaartje, het is dé manier om bezoekers te converteren tot klanten. Het is belangrijk dat je website gericht is op jouw ideale klant, en dat je goed scoort in de zoekresultaten van Google. We werken aan de inhoud van je website, je structuur en je SEO.

Social Media: contentplanning & advertenties

Boostways Coaching is specialist in social media. Je kan bij Boostways terecht voor organische social media contentplanning, maar ook voor het opstellen van een advertentieplan. Voor beide onderdelen duiken we in de statistieken en evalueren we wat wel of niet werkt. 

E-Mail marketing: funnels, segmenten en automatisatie

Elke potentiële klant gaat door een consumer journey. Het is een soort reis waarbij we de klant door een funnel trekken. Samen mappen we de verschillende consumer journeys en bekijken we alle fases van de funnel. 

Google Search & Shopping Ads

Search en Shopping Ads is de meest onderschatte manier van adverteren. Er ligt heel veel potentieel. Samen stellen we een plan op voor jouw business. We werken aan de advertentieteksten, extensies, sitelinks, je shopping feed… 

Wat collega-ondernemers zeggen

Twijfel je nog? Lees hier wat collega-ondernemers zeggen die gebruik maken van de Boostways-diensten!

Hannelore heeft mijn online business mee naar een hoger niveau getild. Tijdens verschillende one- on – one coachings leerde ze me het hele mechanisme achter social advertising kennen. Op een slimme manier adverteren is de sleutel tot (online) succes.

Deze investering heeft zichzelf al dubbel en dik terug verdiend. Inzetten op je online zichtbaarheid laat zich namelijk onmiddellijk voelen in de omzetcijfers.

Hannelore weet waarover ze spreekt maar kan het als expert ook overbrengen in begrijpbare taal.

Een absolute aanrader voor elke ondernemer die iets online wil betekenen.

Ina

Captain Cork

Niet goed wetende waar ik aan begonnen ben, heb ik aangeklopt bij Hannelore.
Ik wil door de bestaande zaak een nieuwe frisse wind laten waaien, maar ik wil OOK een succesvolle webshop opstarten!
Aan goede ideeën en creativiteit geen gebrek, maar die aanpak!? Hoe bundel ik al mijn losse flarden samen tot 1 mooi geheel dat een succesvol verloop kent?

Wel, van zodra ik Hannelore gecontacteerd heb, is er letterlijk schot in de zaak gekomen! Vanaf minuut 1 werd in aan het werk gezet, -waarvoor grote dank- werd beetje bij beetje mijn onzekerheid weggenomen en krijgt intussen alles vorm!

Binnenkort word de website gelanceerd,4 en dit nieuwe project had ik echt niet alleen op poten kunnen zetten!
Dus, aanrader?
Zeker! Als je wil verder geraken met je zaak, wat dat ook mogen zijn, aarzel dan niet om Hannelore te contacteren!
De aanpak in persoonlijk, concreet en doeltreffend!

Lore

TableToolz

Bedankt voor het advies en de goede opvolging. Mijn webshop draait nu véél beter dan voordien, zonder veel moeite. 

Glenn

Ad Fruendum Vino

“Hannelore heeft mij echt al heel goed gehlopen. Met mijn website en mijn social media strategie. Echt supercontent!”

Perrine

Victor y Horses

BOEK EEN GRATIS STRATEGIESESSIE

Tijdens de strategiesessie gaan we in op jouw bezorgdheden en wensen. We bekijken samen wat haalbaar is en je krijgt al een heel aantal eerste concrete tips. Bovendien kan je nagaan of er een match is. 

De strategiecall is vrijblijvend en je hebt nadien geen enkele verplichting om samen met mij in zee te gaan. Dus, waar wacht je nog op? 

Online Zichtbaarheid Checklist & E-book

Verdubbel je omzet met deze handige online zichtbaarheid checklist en begeleidend e-book

Wil jij werken aan je online zichtbaarheid? Weten hoe jij digitale marketing het beste kan inzetten voor jouw bedrijf?  

N

Superhandige checklist om de eerste stappen te zetten naar meer online zichtbaarheid

N

Begeleidend e-book met super tips en tricks!

N

Jarenlange ervaring omvat in een krachtig e-book dat jouw business zal boosten!

N

Online zichtbaar in gemakkelijke stappen mét garantie op succes!

Boostways tips

In onze blog geven we je graag concrete tips om mee aan de slag te gaan in je onderneming. Zo boost jij je online zichtbaarheid, en je business!

Maak in 5 stappen jouw eerste Reel

Maak in 5 stappen jouw eerste Reel

​​Nu dat ik je uitgelegd heb wat de Reel juist is en hoe het jouw onderneming ten goede kan komen, ben je klaar om je eigen Reel te maken. Lees hieronder mijn stappenplan nog even om helemaal klaar en paraat aan de slag te gaan!  1. Bedenk waarover je wil...

read more

Nog vragen?

 Stuur een berichtje en we beantwoorden je mail zo snel mogelijk!